Hayat kadını için Esra Erol’da programına çıktı! Ortaya çıkan gerçekler izleyenleri şaşkına çevirdi

HAYAT KADININA AŞIK OLDU

Edirne'den Esra Erol'da programına başvuran Eniz Demirci, sevdiği kadını ve ondan olan çocuğunu aradığını söyledi. Programa başvurma nedenini anlatan Demirci, "Ben 33 yıllık evliyim, eşimle anlaşamıyorum ondan ayrılmaya geldim. 1.5 yıldır eşim beni eve almıyor. Sebebi bir hayat kadını ile beraber olduğum için... Cansu'ya aşık olunca eşim beni evden attı" ifadelerini kullandı.

 Eniz Demirci 33 yıllık eşi Yosma Demirci ile 6 çocuğunu Cansu uğruna terk etti. Cansu ile gündüzleri kafede birlikte olduklarını söyleyen Eniz Demirci, 'Akşamları da evine gidiyordu. Eşim ilişkimizi Cansu hamile kalınca öğrendi. Bir çocuğumuz dünyaya geldi" dedi. 

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi Survivor All Star'da gecenin kazananı kim olacak? Yeni takımlar nasıl?