Hayat Bugün Hangi Diziden Uyarlama? New Amsterdam Dizisi Sonunda Ne Oluyor?

Hayat Bugün dizisi hangi diziden uyarlama sorusu merak ediliyor. Show TV'nin O3 Medya imzalı yeni dizisi Hayat Bugün başlıyor. Oyuncu kadrosunda güçlü isimlerin bulunduğu Hayat Bugün'ün yönetmenliğini Çiğdem Bozali yaparken senaryosu Ayça Üzüm ve Cansu Çoban yazıyor.

Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir ve Ulaş Tuna Astepe'nin oynadığı Hayat Bugün başkıyor. Show tv'nin yeni dizisi Hayat Bugün dünyaca ünlü New Amsterdam dizisinden uyarlandı. Peki New Amsterdam'ın sonunda ne oluyor? İşte detaylar...

Hayat Bugün konusuyla da dikkat çekiyor. Dizinin birinci bölümünde bir zamanlar İstanbul’un en köklü hastanelerinden biri olan Hisarönü Vakıf Hastanesi zor zamanlar geçirmektedir. Genç ve idealist bir doçent olan Barış Güvener, hastaneyi eski günlerine döndürmek amacıyla başhekim olarak Hisarönü’ne atanır.

Barış’ın görevdeki ilk gününde; Türki Cumhuriyetler Kongresi’nin olduğu otelde karbon monoksit sızıntısı meydana gelir ve zehirlenen altı elçi hastaneye getirilir. Böylece basının da gözü Hisarönü Hastanesi’ne çevrilir. Suriyeli iki kardeş; Habip ve Bewar’ın hastaneye kaçak girmesi ve Bewar’ın karantinaya alınması ile işler çığırından çıkar.

Bir yandan meslektaşlarıyla arasındaki dinamik bir yandan aldığı radikal kararlarla hastanedeki tüm dengeleri değiştiren Barış’ı finalde ise hiç tahmin etmediği bir sürpriz beklemektedir.

Hayat Bugün Hangi Gün, Hangi Kanalda?

Çarşamba akşamları Show tv'de yayınlanacak olan Hayat Bugün dizisi ekran yolculuğuna başlıyor.

New Amsterdam'ın Sonunda Ne Oluyor?

Hayat Bugün dizisi New Amsterdam dizisinden uyarlandı. NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi ‘New Amsterdam, Zeki bir adam olan Dr. Max Goodwin, ABD'nin en eski devlet hastanesine başhekim olarak atanır. Hayır kelimesini bir yanıt olarak kabul etmeyen Goodwin, hastaneyi iyi bir hale getirmek için bürokrasiyi yıkmaya hazırdır. Doktorlar ve hastane personeli daha önceden de duydukları bu sözlerin gerçekleşeceğini pek düşünmez.

Maduro'dan Türkiye duyurusu: Dostum Erdoğan'a selamımı iletiyorum! Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinde çalışmalar devam ediyor! Kocaeli'de TEM'de beyaz eşya yüklü TIR yandı
Sonraki Haber