Hayat Bugün Final Mİ Yapıyor? Hayat Bugün Neden Final Yapıyor?

Hayat Bugün Final mi? Show Tv'nin uyarlama dizisi Hayat Bugün 8. bölümüyle final yapıyor. Ulas Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir'in başrollerin paylaştığı Hayat Bugün neden final yapıyor?

Dünyaca ünlü New Amsterdam dizisinden uyarlanacağı duyduğum zaman çok heyecanlandığım Hayat Bugün dizisi bu akşam final yapıyor. Güzel ve güçlü bir ekiple yola çıkan O3 Medya imzalı Hayat Bugün 8 bölüm süren hikayesiyle damaklarda buruk bir tat bıraktı.

Oyuncu kadrosunda Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel ve Hande Doğandemir başrolde yer alırken; Mert Denizmen, Şerif Erol, Ayşe Lebriz Berkem, Olcay Yusufoğlu, Utku Ateş, Umay Anadolu Kaboğlu gibi isimler yer alan Hayat Bugün neden final yapıyor?

HAYAT BUGÜN BİTİYOR

Kuşkusuz 8 bölüm süren mini bir dizi izlettiler bize. Ancak seyircide ne yazık ki karşılığını bulamadı Hayat Bugün dizisi. Reytinglerin düşüşüyle birlikte yapımcı final dedi. Hayat Bugün dizisi de reytinglerin düşmesi nedeniyle ekrana veda etti.

Maduro'dan Türkiye duyurusu: Dostum Erdoğan'a selamımı iletiyorum! Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinde çalışmalar devam ediyor! Kocaeli'de TEM'de beyaz eşya yüklü TIR yandı
Sonraki Haber