Hayat Bugün Dizisinde Barış'a İlk Sürpriz Yapılıyor! Hayat Bugün Yeni Bölümde Neler Olacak?

Show Tv'nin Hayat Bugün dizisinin ikinci bölümü ekrana geliyor. Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir ve Mert Denizmen'in rol aldığı Hayat Bugün dizisinin ikinci ve yeni bölümünde Doktor Barış'a ilk sürpriz yapılıyor. New Amsterdam dizisinden uyarlanan dizinin yönetmenliğini Çiğdem Bozali yapıyor.

İlk bölümüyle reytingleri iyi gelen Hayat Bugün dizisi ikinci bölümüyle ekrana geliyor. Show Tv'nin dünyaca ünlü New Amsterdam uyarlanan dizisi Hayat Bugün'de Barış kanser olduğu gerçeğini öğreniyor. Ancak bu hastalık haberi kendisini yavaşlatmadı. Bu yüzden hastanede Suzan ile olan savaşı iyice kızışıyor.

Hayat Bugün dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Yeni yılın en iyi dizilerinden birisi olmaya aday dizide Hazal Ergüçlü ve Hande Doğandemir ikilisinin uyumu da gözlerden kaçmıyor.

HAYAT BUGÜN DİZİSİ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hayat Bugün’ün ikinci bölümünde; Barış kanser olduğu gerçeğiyle yüzleşmiştir ancak bu hastalığın onu yavaşlatmasına asla izin vermeyecektir! Hastaneyi baştan yaratmaya, dönüştürmeye tam gaz devam eder, bu da onu Suzan’la karşı karşıya getirir.

Öte yandan hastaneye gelen ve “kırık kalp sendromu” olan bir hasta Derin ve Aras’a hem ilişkilerini hem inançlarını sorgulatırken, Ali Haydar ve Andaç bir çocuk hasta için tüm şartları zorlar ve hastane sınırları dışına bile çıkarlar. Finalde tüm hastane üzücü bir şiddet olayıyla sarsılırken eski eşi Gizem’in dans gösterisine giden Barış’ı ise büyük bir sürpriz beklemektedir.

“Hayat Bugün” yeni bölümüyle 26 Ekim Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.

Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı: İşte il il hava durumu tahminleri Cem Yılmaz'ın Galatasaray paylaşımı olay oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Galatasaray'a tebrik!
Sonraki Haber