Hayat Bugün 1.Bölüm izle! 19 Ekim Hayat Bugün tek parça izle

Hayat Bugün 1.Bölüm izle! Show TV ekranlarında yayınlanan Hayat Bugün dizisi ilk bölümü ile Youtube platformunda. Dizi bitiminde Hayat Bugün son bölüm ile izleyenlerle buluşacak. İşte, Hayat Bugün 1.Bölüm full izle linki…

This browser does not support the video element.

Hayat Bugün 1.Bölüm izle! Başrollerinde Hazar Ergüçlü ile Ulaş Tuna Astepe’nin oynadığı Hayat Bugün dizisi ilk bölümüyle 19 Ekim Çarşamba akşamında izleyenlerinin karşısına çıkıyor?

Hayat Bugün 1. Bölüm Özeti

Bir zamanlar İstanbul’un en köklü hastanelerinden biri olan Hisarönü Vakıf Hastanesi zor zamanlar geçirmektedir.

Genç ve idealist bir doçent olan Barış Güvener, hastaneyi eski günlerine döndürmek amacıyla başhekim olarak Hisarönü’ne atanır. Barış’ın görevdeki ilk gününde; Türki Cumhuriyetler Kongresi’nin olduğu otelde karbon monoksit sızıntısı meydana gelir ve zehirlenen altı elçi hastaneye getirilir.

Böylece basının da gözü Hisarönü Hastanesi’ne çevrilir. Suriyeli iki kardeş; Habip ve Bewar’ın hastaneye kaçak girmesi ve Bewar’ın karantinaya alınması ile işler çığırından çıkar. Bir yandan meslektaşlarıyla arasındaki dinamik bir yandan aldığı radikal kararlarla hastanedeki tüm dengeleri değiştiren Barış’ı, finalde ise hiç tahmin etmediği bir sürpriz beklemektedir.

Hayat Bugün 1. Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle