Hayat Bilgisi’nin Rüya Şahiner'i son haliyle şaşırttı! Yıldız Asyalı yıllar sonra gündem oldu

Senaryosunu Gani Müjde'nin yazdığı, yönetmenliğini Tarkan Karlıdağ'ın yaptığı ve 2003 yılında Kanal D'de yayımlanmaya başlayan, bir döneme damga vuran dizilerden Hayat Bilgisi'nde öğrencilerden Rüya Şahiner karakterine hayat veren Yıldız Asyalı yıllar sonra yeniden gündem oldu. Sosyal medyada sık sık paylaşımlarda bulunan Asyalı'nın son hali görenleri hayrete düşürdü.

Perran Kutman, Kerem Kupacı, İpek Erdem, Paşhan Yılmazel, Ümit Erdim, Tarık Papuççuoğlu gibi isimlerin başrolünü paylaştığı, bir döneme damga vuran dizilerden Hayat Bilgisi'nde Rüya karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kuran Yıldız Asyalı değişimiyle şaşırttı.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat! Altın haftanın son işlem gününe nasıl başladı?