Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel İstanbulspor galibiyeti sonrası konuştu: Futbol adına konuşacak bir şey yok...

Taksim’de yaşanan patlamada hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileyen Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, "Bu tarz şeylerin ülkemizde yaşanmasını istemiyoruz. Bu tarz konular olunca futbol adına konuşacak fazla bir şey olmuyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Hatayspor, deplasmanda İstanbulspor’u 1-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, "Bu tarz şeylerin ülkemizde yaşanmasını istemiyoruz. Ölen vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı, yaralıların sağlıklarına kavuşmasını diliyorum. Bu tarz konular olunca futbol adına konuşacak fazla bir şey olmuyor. Kazandık, 1-0. Onların da durumu belli, bizim de durumumuz belli. Maçla ilgili fazla söylenecek bir şey yok. Vatandaşlarımıza ve ülkemize başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

İHA

NOW ekranlarının sevilen dizisinde Mesut ve Şebo evleniyor mu? Fenerbahçe Monaco'yu devirdi, Final Four'dayım dedi! Bakan Özhaseki'den deprem bölgesi ile ilgili açıklama!
Sonraki Haber