Hatay'da bir kadın yurt dışına çıkan eşini dolandırdı! Altın ve dövizleri alarak kaçtı!

Hatay'da yurt dışına çıktığı esnada eşini tarafından dolandırılan David Maltas isyan etti: ''Benden çaldıklarını istemiyorum. Teslim olsun ve esnaftan aldıklarını iade etsin. Başka bir şey istemiyorum.''

Hatay'da yaşayan iş adamı David Maltas eşinin kendisini yurt dışındayken dolandırdığını söyleyerek suç duyurusunda bulundu. Yaklaşık 1 milyon liralık altın, döviz ve bazı eşyaları alarak kayıplara karıştığını söyleyen Maltas, ''Benden çaldıklarını istemiyorum. Teslim olsun ve esnaftan aldıklarını iade etsin. Başka bir şey istemiyorum'' dedi. Maltas'ın avukatı da, ''Burası küçük bir ilçe ve dedikodunun yoğun olduğu bir yer. Müvekkilim itibar kaybı yaşıyor. Esnaftan aldıklarını iade etsin'' dedi.

"İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri Reisi'nin ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı!