Hastanede iğrenç olay! Erkek hemşire koronavirüs hastası kadına tecavüz etti!

Koronavirüs salgınınında sağlık sistemi durma noktasına gelen Hindistan'da mide bulandıran bir tecavüz olayı yaşandı. 40 yaşındaki Santosh Ahirwar isimli erkek hemşire, hastanede koronavirüs tedavisi gören 43 yaşındaki kadına tecavüz etti. Mağdur kadın hastane yetkililerine, hemşirenin tecavüzüne uğradığını söyledikten birkaç saat sonra fenalaşarak hayatını kaybetti.

Hindistan'ın Madhya Pradesh eyaletinde yaşanan olayda sapık hemşire Ahirwar'ın daha önce de 24 yaşındaki bir hemşireye tecavüz ettiği ortaya çıktı. Hemşire Ahirway hastaneye aşırı alkollü bir şekilde geldiği gerekçesiyle de bir süre hastaneden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi