Hastalıklar bitmiyor! Kovid-19'dan sonra solunum yolu enfeksiyonu: Öksürük, halsizlik, grip!

Kovid-19'dan tam kurtuluyoruz derken, etkisini yaşamaya başladık. Öksürük, halsizlik, baş ağrısı ve grip şikayetleri ile hastalar, hastanelerin kapısını çalıyor. Bu konu ile ilgili Prof. Dr. Alper Şener "Şimdi grip gibi diğer solunum yolu enfeksiyonlarını yeniden hatırlayacağız." dedi.

Kovid-19 virüsünün etkileri hala günlük yaşantımızda yaşamaya devam ediyoruz. Maske ve kısıtlamalar kalktıktan sonra rahatlamışken, bir yenisi geldi. Solunum yolu enfeksiyonu ve Grip. Salgın döneminde kaybolan solunum yolu enfeksiyonu ve grip maalesef yeniden hortladı. Havaların soğuması ve kuralların kalkması ile bulaşma oranı daha fazla oldu.

Kovid-19 ile ilgili son gelişmeleri salgın döneminde Koronavirüs Bilim Kurulu Üyeliği yapan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper Şener artan enfeksiyon hastalıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama!