Hasan Arat çıldırdı, son gün bir flaş transfer daha: Beşiktaş orta sahaya 16 milyon euroluk yıldızı getirdi! Futbolcunun lisansı çıkarıldı, bugün İstanbul'a geliyor

Transferin son gününde çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat bombaları ardı ardına patlatıyor. Siyah beyazlı ekip Legia Varşova'dan gelecek vaadeden yıldız orta saha Ernest Muci'yi kadrosuna katmıştı. Başkan Hasan Arat, son günde bir bomba daha patlatıyor ve 16 milyon euroluk orta sahayı takıma kazandırıyor. Oyuncunun lisansı çıkarıldı.

HASAN ARAT ÇILDIRDI! SON GÜN TRANSFER BOMBALARI PATLIYOR

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ta yeni başkan Hasan Arat, kadroyu yenilemek için çalışmalarını yürütüyor. Transfer döneminin son gününde siyah beyazlı ekip transfer bombalarını ardı ardına patlatıyor.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!