Harry Potter dizisi çekilecek mi? Ne zaman çıkacak?

Harry Potter dizisi çekilecek mi birçok Harry Potter hayranı tarafından merak ediliyor. Tüm dünyada milyonlarca kişinin sevdiği Harry Potter dizisi çekilecek mi, ne zaman çıkacak detaylar haberimizde.

Harry Potter dizisi çekilecek mi, ne zaman çıkacak büyükten küçüğe merak ediliyor. Harry Potter kitapları 2001 yılında serinin ilk kitabı olan Harry Potter ve Felsefe Taşı ile sinema dünyasında yerini almıştı. O günden beri birçok kişiye ulaşan Harry Potter serisinin sevenlerini heyecanlandıran bir haber duyuldu.

Yıllar sonra Harry Potter dizisi çekilecek iddiaları sevenlerini mutlu etti. O büyülü dünya ile tekrar buluşmaya can atanlar Harry Potter dizisi çekilecek mi, ne zaman gelecek merak ediyor.

Harry Potter dizisi çekilecek mi? Ne zaman çıkacak?

The Hollywood Reporter’ın yayınladığı habere göre WarnerMedia'ya bağlı olan HBO Max kanalı, Harry Potter dizisi için senaristlerle bazı görüşmeler yaptığı söyleniyor. Önceden yine tekrar dizi olarak çekileceği duyurulan Yüzüklerin Efendisi filminin corona virüs nedeniyle ertelenen projenin çekimlerine başladığı onaylanmıştı.

Harry Potter dizisi hakkında konuşmaların erken bir aşamada olduğu söyleniyor. HBO Max ve Warner Bros. yaptığı bir açıklamada, "Stüdyoda veya yayın platformunda geliştirilmekte olan hiçbir Harry Potter serisi yok" dedi. Henüz karar aşamasında olan Harry Potter dizisi için belli bir tarih yok.

Dolar ve euroda sınırlı düşüş! İşte 30 Nisan güncel döviz kurları Binlerce kilometre uzağa uçtu Süper Loto sonuçları 28 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı?
Sonraki Haber