Hanife Karadaş, kardeşiyle 50 yıl sonra...

Müge Anlı'ya katılarak 50 yıl önce 7 yaşındayken kaçırılan kardeşini aramaya koyulan Hanife Karadaş, duygusal hikayesiyle milyonları gözyaşlarına boğdu. Kardeşinin 7 yaşından kalma bir fotoğrafı ve bir parça elbisesiyle onu aramaya koyulan Hanife Karadaş'ın kardeşi, kendisiyle görüşmek istemedi. Ablasının paranın peşinde olduğunu düşünen Hanife Karadaş'ın kardeşi, ikna edilmeye çalışıyor. Müge Anlı'nın 8 şubat günü yayınlanan bölümünde önemli gelişmeler yaşanıyor...

Hanife Karadaş, 50 yıldır görmediği kız kardeşini arıyor. Elinde bir parça kıyafet bir de fotoğrafla kardeşini bir kez olsun görmek için gözyaşlarını akıtan Hanife Hanım, Müge Anlı'da duygusal dakikalara yol açtı.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı!