Hangi diziler final yapıyor? 2021 sezon sonunda final yapacak diziler listesi

SEFİRİN KIZI 

Star TV’de 2. sezonu geçiren Sefirin Kızı, yeni sezonda istenilen başarıyı bir türlü yakalayamadı. Neslihan Atagül’ün yaşadığı sağlık sorunlarından sonra diziden ayrılması reytinglerin düşmesine sebebiyet verdi. 

Atagül’ün yerine gelen Tuba Büyüküstün’ün hayat verdiği Mavi ve Sancar aşkı ise eskisi gibi olmadı. ATV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Maraşlı dizisi de Sefirin Kızı’nın en büyük rakiplerinden birisi oldu. 

Sefirin Kızı dizisinin 3. sezonda devam etme şansının çok az olması da olağan bir ihtimal. Çekimleri Muğla’da yapılan dizinin final yapmasına oldukça az bir zaman kaldı. Sefirin Kızı dizisinin 52. bölümde sevenlerine veda ederek final yapması bekleniyor.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!