Hangi Burç kaç çocuk yapmalı? Burçların kaç çocuğu olur? En az 3 çocuk için burcunuz...

Burçların hayatımızı etkilediği bir gerçektir. Karakterimizi, yaşam tarzımızı belirleyen astrolojiye göre burçlar kaç çocuk yapmamız gerektiğini de bizlere söylüyor. Ebeveynlerin aklını kurcalayan bu soru hem aile yapısına hem de ebeveynlerin karakterine bağlıdır. Peki hangi burç kaç çocuk yapmalı? Burçların kaç çocuğu olur? En az 3 çocuk yapacak burç hangisidir?

Tüm tavsiyeler bakabileceğin kadar çocuk yapmayı içerir. Tek çocuk isteyen, aman yalnız kalmasın kardeşleriyle büyüsün diyen birçok ebeveyn kaç çocuk yapmak gerektiğini evlilik boyunca düşünür. Farklı özelliklerde ve farklı burçlarda olan ebeveynler de bu konuda tartışma yaşar. Zira burçlar evliliğimizi etkilediği gibi kaç çocuk yapmamız gerektiğini de etkiler. Peki hangi burç kaç çocuk yapmalı? Boğa, İkizler, Akrep ve Balık burçlarının kaç çocuğu olur?

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? 30 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! 3 ilde 1 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz olacak O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat!