Hangi burç, hangi psikolojik rahatsızlığa eğilimlidir?

Burçların psikolojik hastalıkları, öne çıkan özellikleri ile bire bir eş değerdedir. Burçlar kendi içlerinde ve çevre etkisiyle bu baskın özelliklerinin önüne geçemedikleri durumlarda psikolojik sorunlar yaşayabilirler. Burcunuza bağlı karakteristik özellikler ve ihtiyaçlarına bağlı olarak yakalanabileceğiniz olası psikolojik sorunları öğrenerek, bunun önüne geçebilirsiniz.

Burçların psikolojisi kişiye göre değişiklik gösterir. Her burcun doğası gereği hisleri ve davranış biçimleri vardır. Burçların psikolojileri; iç dünyasına ve sosyal çevreye göre değişiklik gösterebilir. Gerekli ihtiyaç karşılanamadığında istenmeyen davranış bozuklukları gelişebilir. BALIK BURCU Balık burcu beraberlik ihtiyacı duyar ve bir bütün olmak ister. Aşırı duygusal yapısı ve iyilik severliği onu adalet konusunda hassaslaştırır. Balık burcu sorunlarla baş edemediği dönemlerde günlük ihtiyaçlarını karşılayamayacak hale gelebilir. Aşırı üzüntü ve melankolik durumların sebep olabileceği Majör depresif bozukluk balık burcu psikolojik hastalığıdır. Kederlerini derinden hissederler. Bu durum yorgunluk, tembellik, aşırı sinirlilik hali ve motivasyon bozukluğu şeklinde ortaya çıkar.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!