Hane Başına 450 TL - 1150 TL doğalgaz desteği! Doğal Gaz Desteği hangi şehirlere verilecek? İşte Şartlar

Artan enerji fiyatlarına karşı vatandaşlara doğal gaz desteği başlıyor. Hane başına 450 TL ve 1150 TL arasında değişen doğalgaz desteği için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı şartları açıkladı. Peki Doğal gaz desteğini kimler alabilir, başvurular nereye yapılır?

Doğal gaz desteği başvuruları için artık geri sayım başladı. İhtiyaç sahibi vatandaşlar, gelen zamlar ve artan akaryakıt ve enerji fiyatları karşısında doğal gaz desteği alabiliyor. Isıl haritasına göre belirlenecek doğal gaz desteği 450 TL - 1150 TL arasında olacak. Peki bu destekten kimler yararlanacak? Doğalgaz desteğine kimler başvurabilecek? Hangi şehirlere doğal gaz desteği verilecek?

Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dursun Özbek'in seçimdeki rakibi ortaya çıktı! Ünal Aysal sürprizi... CarrefourSA'dan yağ ve gıda ürünlerinde ucuzlatan indirim fırsatları!