Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

Beyaz TV'deki magazin odaklı Söylemez Olmaz programında, Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında anlaşmazlık yaşadılar. Bu olayın ardından, televizyon dünyasının sevilen yüzlerinden Hande Sarıoğlu'nun hayatı ve kariyeri, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Özellikle kaç yaşında olduğu ve medeni durumuyla ilgili araştırmalar sürüyor. Peki, Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte, Hande Sarıoğlu'nun hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Beyaz TV'nin magazin odaklı programı Söylemez Olmaz'da, Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik arasında canlı yayında bir tartışma yaşandı. Bu olayın ardından, televizyon camiasının sevilen isimlerinden Hande Sarıoğlu'nun yaşamı ve kariyeri, izleyicilerin dikkatini çekti. Özellikle yaşının kaç olduğu ve medeni durumuyla ilgili meraklar arttı. Hande Sarıoğlu'nun kim olduğu, kaç yaşında olduğu, nereli olduğu ve ilişki durumuyla ilgili detaylar araştırılmaya başlandı. İşte, Hande Sarıoğlu'nun hayatı ve kariyeriyle ilgili merak edilenler...

HANDE SARIOĞLU KİMDİR?

Genç yaşta medya sektörüne adım atan Sarıoğlu, eğitim hayatını tamamladıktan sonra televizyon dünyasında farklı programlarda yer aldı.

HANDE SARIOĞLU NERELİ?

Hande Sarıoğlu, 19 Eylül 1988 tarihinde Düzce'nin Akçakoca ilçesinde dünyaya geldi.

HANDE SARIOĞLU KAÇ YAŞINDA?

Hande Sarıoğlu, (2024 Nisan) 36 yaşındadır. 

HANDE SARIOĞLU HANGİ DİZİ VE PROGRAMLARDA YER ALDI?

2008-2010 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinde konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçti ve izleyicilerin dikkatini çekti. Dizi içerisinde canlandırdığı düğün organizatörü rolüyle beğeni topladı.

Televizyon kariyerine çeşitli programlarda sunuculuk yaparak devam eden Sarıoğlu, 2010'da Star TV'de "Çarkıfelek" programında izleyici karşısına çıktı. Takip eden yıl, Ümit Erdim ile birlikte "Pasaport" adlı yarışma programını sundu ve bu programla da televizyonculuk kariyerinde önemli bir adım attı. FOX kanalında yayımlanan "Kaç Para Kaç" programının sunuculuğunu üstlenmesiyle de adından sıkça söz ettiren Sarıoğlu, televizyon dünyasında kendine sağlam bir yer edindi.

2016 yılında TV8'de yayımlanmaya başlayan "Böyle Çok Daha Güzelsin" programında jüri üyeliği yaparak kariyerine yeni bir boyut kattı. Spor alanına da adım atan Sarıoğlu, 2017 yılında Tivibu Spor'da çalışmaya başladı ve "Spor Saati" programını sunarak spor dünyasındaki gelişmeleri izleyicilerle paylaştı. Ancak, 2 Aralık 2019'da programda yaşanan bir tartışma sonrasında sunuculuk görevini bırakmak zorunda kaldı.

19 ilde dolandırıcılara SİBERGÖZ-38 Operasyonu! 51 şüpheli yakalandı İzmir hava durumu 6 Mayıs 2024 Meteorolojiden Ankara için zirai don uyarısı!
Sonraki Haber