Hande Erçel'den gelen açıklama şoke etti! Oyunculuğu bıraktı mı?

Son projesinin erken final yapması ile gündeme gelen ve saç imajı ile konuşulan Hande Erçel'den herkesi şaşırtan bir açıklama geldi. Hande Erçel, projedeki performansıyla da eleştirilmişti. Tüm bu eleştiriler ardından sessizliğini bozan oyuncudan oyunculuğu bırakacağı yönünde bir açıklama geldi. Geçtiğimiz gün Akatlar'da kameralara yansıyan güzel oyuncu merak edilen tüm sorulara cevap verdi.

Hande Erçel, dolu dizgin aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile birlikteliği ile gündeme geliyor. Tüm yazı birlikte yurt dışında tatil planları ile geçiren ikili sevenleri tarafından yakından takip edildi. Geçtiğimiz ay imaj değişikliği ile gündem olan oyuncu saçlarını kızıla boyatmıştı.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri