Hamileyken Özel Sağlık Sigortası Yapılır Mı?

Hamilelik sigortası, bazı şirketler tarafından yapılır. Peki, hamileyken özel sağlık sigortası yapılır mı? Hamilelik sigortasında yaş sınırı var mıdır? Konur hakkında ayrıntılara bakabilirsiniz.

Hamilelik sigortası, bazı sigorta şirketli tarafından yapılabilmektedir. Özel olarak hazırlanan poliçeler, kimi sigorta şirketleri tarafından yapılabilmekte iken, kimi sigorta şirketleri tarafından ise mevcut sağlık sigortasına tamamlayıcı sigorta olarak ekleme yapılmaktadır. Bu durumda birçok sigorta firması, hamileyken özel sağlık sigortasını tek olarak gerçekleştirmese de tamamlayıcı sigortalar ve teminatların mevcut özel sağlık poliçelerine eklenmesi ile gerçekleştirebilmektedir. Özel sağlık sigortasının haricinde, doğum paketi olarak belirlenen ve birçok sağlık kontrolünü, hastane yatış ve doğum süreçlerini kapsayan seçeneklerde yer almaktadır. Bu tarz doğum paketleri ise sigorta şirketlerinin haricinde özel hastaneler tarafından hamilelik sürecindeki kadınlara sunulmaktadır.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... Doların sonu yakın BİM'e ucuza Philips Airfryer geliyor! BİM 7-10 Mayıs aktüel ürünler...