Hamile olduğu iddia edilmişti! Meltem Miraloğlu tektaşıyla poz verdi!

"Hayat Devam Ediyor" adlı diziyle ünlenen Meltem Miraloğlu, 2019'da Patrick isimli 84 yaşındaki bir ABD'li ile evlenmişti. Son olarak, hamile olduğuna yönelik haberlerle gündeme gelen Miraloğlu şimdi de tektaşını gösterdiği pozunu paylaştı.

Hayat Devam Ediyor dizisinde canlandırdığı çocuk gelin karakteri ile tanınan Meltem Miraloğlu gündemde yer alıyor. Kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı biriyle evlenen Miraloğlu uzun süre konuşulmuştu.

TEKTAŞIYLA POZ VERDİ

En son 5. tüp bebek denemesinden sonra hamile kaldığı haberi gündem olan ünlü isim tektaşıyla poz verdi. ABD'ye yerleşen 36 yaşındaki Meltem Miraloğlu ile ilgili sosyal medyada "Film gerçeğe dönüşmüş", "Rolünü çok benimsemiş", "Dizide yaşadığın yetmedi mi" yorumları yapıldı.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden mezun olan ünlü isim Mahsun Kırmızıgül'ün dikkatini çektikten sonra profesyonel oyunculuğa merhaba dedi. İlk deneyimini, Hayatı Çalınan Çocuklar Sosyal Sorumluluk Projesi reklam filminde kazanan Miraloğlu daha sonra Hayat Devam Ediyor dizisinin başrolü oldu.

Meltem Miraloğlu’nun rol aldığı yapımlar arasında Adını Kalbime Yazdım ve Bir Bulut Olsam da bulunuyor.

NASA bulgulara erişti! İki kara delik birleşti! İzmir'de 4 gün eylem ve gösteri yasak Akdeniz'de gece yarısı korkutan deprem!
Sonraki Haber