Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı: Hamile hemşireye saldırı görüntüleri ortaya çıktı!

Türkiye'nin konuştuğu hamile hemşireye Gülhan D.'ye saldırı anları ortaya çıktı. Başakşehir Çam ve Sakura Devlet Hastanesi'nde yaşanan o skandal dakikalar o sırada hastanede olan bir kişi tarafından cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi. İşte o hamile hemşireye saldırı anları...

This browser does not support the video element.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde hamile hemşire Gülhan D.'ye saldırı anları cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

KOŞARAK HAMİLE HEMŞİRENİN YÜZÜNE UÇAN TEKME ATTI

Başakşehir Çam ve Sakura Devlet Hastanesi'nde pazartesi günü, hamile hemşire Gülhan D. hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Saldıranlardan Rıdvan Koçyiğit, koşarak hemşire Gülhan D.'nin yüzüne uçan tekme attı. Saldırganlar tekmeden sonra yere yığılan Gülhan D.'ye saldırmaya devam ettiler.

CEP TELEFONU GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Saldırı anları o sırada hastanede olan bir kişi tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

SALDIRGANLAR TUTUKLANDI

Gülhan D.'nin şikayetçi olduğu 4 saldırgandan baba Hüseyin Koçyiğit ve oğlu Rıdvan Koçyiğit "basit yaralama" suçundan dün tutuklandı.

Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı Yolda yürüyen kadına kafa attı! Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor!