Haluk Levent'le Yeniden hangi gün? Saat kaçta başlıyor? Haluk Levent'le Yeniden ne zaman başlıyor?

Şarkıcı Haluk Levent kariyerinde ilk kez TV karşısında bir programa hazırlanıyor. İnterktif olarak gerçekleştirilecek Haluk Levent'le Yeniden programında birçok ünlü isim de konuk olarak alınacak. Peki Haluk Levent'le Yeniden hangi kanalda? Saat kaçta?

Haluk Levent'le Yeniden programı başlıyor. Şarkıcının interaktif olarak gerçekleştireceği ve birçok yardıma muhtaç insanların katıldığı Haluk Levent'le Yeniden başka konulara da değinecek. Şarkıcı kariyeri boyunca ilk kez TV karşısında bir program sunacak. Peki Haluk Levent'le Yeniden hangi kanalda?

HALUK LEVENT'LE YENİDEN HANGİ KANALDA? NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sesini duyuramayanların sesi olması beklenen ve daha önce AHBAP Derneği'nde de yardıma muhtaç insanlara elini uzatan şarkıcı Haluk Levent, program sayesinde ihtiyaç sahibi insanlara ulaşacak.

Programa birçok ünlü ismin de katılması bekleniyor.

Star Tv ekranlarında uzun süredir beklenen Haluk Levent'le Yeniden programı Perşembe akşamı saat 20:00'da ekranda olacak. 4 Kasım Perşembe akşamı Star Tv'de ekrana gelecek olan Haluk Levent'le Yeniden programının ilk konuğu Melek Mosso ve İrem Helvacıoğlu olacak.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber