Haluk Levent deprem bölgeleri için AHBAP'a yardım gönderen ünlü isimleri açıkladı

Haluk Levent, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili ektileyen 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından destek kampanyası başlattı. Türkiye'yi sarsan deprem felaketi karşısında sanat ve spor camiası tek yürek oldu. AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent, deprem için yardımda bulunan Acun Ilıcalı, Kıvanç Tatlıtuğ, Hasan Can Kaya, Sefo, Murat Boz, Burak Deniz, İrem Derici, Can Yaman, Ebru Gündeş, Tarkan gibi ünlü isimlerin yaptıkları bağış miktarını Twitter hesabından tek tek açıkladı.

6 Şubat günü Kahramanmaş'ta yaşanan ve birçok ilde de şiddetli şekilde hissedilen 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki depremlerde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti ve on binlerce vatandaşımız da yaralandı.

Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) aracılığıyla depremden etkilenenler için yardım toplayan ve deprem bölgesine giderek çalışmalara da yardım eden sanatçı Haluk Levent, bağış yapan isimleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları