Haluk Levent: Şov adamı değilim, Edis gibi dans edemem!

Haluk Levent, müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, "Uçak Yaparım", "Tek Geçerim", "Elfida", "Ankara", "Anlasana", "Aşkın Mapushane", "Bir Yarim Olsun İsterdim" adlı şarkılardan oluşan özel bir repertuvarı yorumladı.

Levent, uzun zamandır konserlerinde seslendirmediğini ifade ettiği "Zifiri" adlı şarkısını da söyledi. Sanatçı, bazı şarkılarda ise seyircilerin arasında katılıp şarkıları dinleyicileriyle birlikte seslendirip dans etti.

Konserde sanatçıya, Arbak Dal davul, Göktuğ Şenkal elektro gitar, Ali Karahanlı bağlama, Burak Kulaksızoğlu bas, Soner Kıvanç klavye, Elvan Kızılay elektro keman, Aslıhan Parlak elektro çello, Feray Tekşahin elektro keman, Ezgi Daloğlu ise saksafon ile eşlik etti.

BKM organizasyonuyla gerçekleşen konserde Haluk Levent'e bir şarkısında da Azerbeycanlı genç şarkıcı Çınare Melikzade eşlik etti.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!