Halkbank ve Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyalarını duyurdu! Düşük faiz ile 100 bin TL'ye kadar kamu desteği!

Yeni dönemin en büyük problemleri arasında değerlendirilmeye devam edilen nakit ihtiyaçlarına, kamu bankalarından destek geldi. İşte Halkbank ve Vakıfbank’ın güncel kredi kampanyaları…

Nerede ise 2021 yılının eylül ayından bu yana devam eden enflasyon artışı, 2022 yılı boyunca hem hizmet başlıklarına hem de diğer hizmet ürünlerine yüksek oranlı zamların yansıtılmasına sebebiyet verdi. Bu durum karşısında ezilen tüketiciler için son olarak temmuz ayının başında maaş zammı kararı veren hükümet yetkilileri asıl yüksek zam açıklamasının ocak ayında yapılacağını belirtirken sene sonuna doğru yaklaşıldığı şu günlerde nakde olan ihtiyaç da artmaya başladı.

Aylık kazançları ile temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamayacak noktaya gelen tüketiciler, ciddi miktarlarda borçlanmaya başladılar. Nakit ihtiyaçlarının günden güne arttığı şu zaman dilimi içerisinde 2023 yılına girmeden bütçe açıklarını kapatmaya çalışan tüketiciler, bankaların aralık ayı ihtiyaç kredisi ürünlerini araştırmaya koyuldu. Bu noktada devreye giren kamu bankaları Vakıfbank ve Halkbank, kendi bünyelerinde geliştirmiş oldukları yılın son kredi kampanyalarının ayrıntılarını paylaştı.

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ ARALIK 2022

Kamu bankası olmasının verdiği ayrıcalık ile her sene olduğu gibi bu sene de avantajlı kampanyalar geliştiren Vakıfbank, senenin son ayında ihtiyaç kredisi ürününe ilişkin yeni bir duyuru yayınladı. Nakit ihtiyaçları devam eden vatandaşlar için kredi ürününü güncellediğini belirten kamu bankası, ayrıntıları paylaştı.

Vakıfbank yeni kredi kampanyasının başlangıç faizini yüzde 1,91 olarak açıkladı. 36 aya kadar vade ile yararlanılabilen kredi ürünü için 3 ay taksit erteleme imkanı sunacağını ifade eden banka, örnek hesaplama tablosunu şu şekilde oluşturdu:

  • Kredi tutarı: 50 bin TL
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 1,91
  • Aylık taksit: 2.085,78 TL

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ ARALIK 2022

İhtiyaç kredisi ürününde faiz güncellemesine giden bir diğer kamu bankası olan Halkbank, kredi ürününün başlangıç faizini yüzde 1,94 olarak açıkladı. 3 aylık taksitsiz dönemin tanımlanmış olduğu kredi ürününün örnek hesaplama tablosu şu şekilde oluşturuldu:

  • Kredi tutarı: 100 bin TL
  • Vade sayısı: 24 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 1,94
  • Aylık taksit: 5.545,06 TL
Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber