Halk TV'de kepazelik! TCG Anadolu hazımsızlığı pes dedirtti: Yukarıdan 2 bomba ile batırırlar!

CHP'nin fonladığı Halk TV'de TCG Anadolu hazımsızlığı pes dedirtti. Dünyanın ilk SİHA gemisi TCG Anadolu için Ayşenur Arslan ve Orhan Bursalı'nın "SİHA'yla kime nasıl kafa tutacaksınız F-35'e mi? Yukarıdan 2 bomba ile batırırlar" sözleri büyük tepki çekti.

CHP'nin fonladığı Halk TV'de dünyanın ilk SİHA gemisi TCG Anadolu hazımsızlığı devam ediyor. 

Halktv.com.tr yazarı Mehmet Tezkan, Türkiye'nin en büyük savaş gemisi TCG Anadolu'yu eleştirmek isterken bilgisizliği nedeniyle rezil olmuştu. 

Şimdi de Ayşenur Arslan'ın programında sarf edilen sözler pes dedirtti. 

"YUKARIDAN 2 BOMBA İLE BATIRIRLAR"

"Ona SİHA koyarsınız tamam oldu eee. SİHA'yla kime nasıl kafa tutacaksınız F-35'e mi?" diyen Arslan'ın sözlerine Orhan Bursalı destek vererek "Yukarıdan 2 bomba ile batırırlar. Bunlarla övünüyorlar." ifadelerini kullandı

Kelimenin tam anlamıyla kepazeliğin yaşandığı o anlar kamuoyu tarafından tepki çekerken "Yunan TV'si bile bunu dememiştir" yorumları yapıldı. 

HALK TV YAZARI MEHMET TEZKAN NE DEMİŞTİ?

CHP'nin yayın organı Halktv.com.tr'de yazan Mehmet Tezkan bugünkü yazısında Türkiye’nin en büyük savaş gemisi TCG Anadolu'yu yazdı.

Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olan TCG Anadolu gemisini eleştirmek isteyen Tezkan, "Uçaksız uçak gemisi" başlıklı yazısında kendisini rezil etti. 

TCG Anadolu gemisinin dikey iniş kalkış yapan savaş uçaklarına göre tasarlandığını söyleyen Tezkan, Türkiye'nin elinde böyle bir uçak olmadığını bu sebeple TCG Anadolu'ya sadece helikopterlerin iniş kalkış yapabileceğini söyledi. Bu uçak gemisi projesine F-35 savaş uçağı sebebiyle başlanıldığını iddia eden Tezkan, Rusya'dan S-400 alındığı için Türkiye'nin F-35 projesinden çıkarıldığını ve TCG Anadolu'nun 'uçaksız' kaldığını belirtti. Bu sözlerin üzerine daha iddialı sözler sarf eden Tezkan, "Uçaksız uçak gemisine sahip ilk ülke olarak tarihe geçeceğiz. Keyfi yönetimin… Ortak akılı devreye sokmamanın… Geleceği hesaplamanın. Her şeye iki dudakların karar vermesinin son bedeli de bu…" dedi.

Tokat Sulusaray'da akşam vakti deprem! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! Çok sayıda kişi tahliye edildi Türk takımları Avrupa'da bu sezon ne kadar kazandı?
Sonraki Haber