Halk TV yayınında skandal: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit eden yazarın kitabını paylaştı

İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Halk TV yayınında skandal anlar yaşandı. Küçükkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın idamla tehdit eden Gökçe Fırat'ın kitabını tanıttı. Fırat, FETÖ'nün medya yapılanmasına yönelik soruşturmasında tutuklanmıştı.

Halk TV'de, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı idamla tehdit eden FETÖ hükümlüsü Gökçe Fırat'ın kitabı tanıtıldı. FETÖ'cünün dergisi, Fırat'ın kitabını kameraya gösterip öven İsmail Küçükkaya'ya Twitter'dan teşekkür etti.

İsmail Küçükkaya, Halk TV'deki programında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bir dönem asmakla tehdit eden ve FETÖ'den yargılanan Gökçe Fırat Çulhaoğlu'nun kitabını tanıttı. Küçükkaya, kitabı kameralara göstererek "Gökçe Fırat, kitabıyla bizimle birlikte" diyerek tanıtım yaptı.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre, Türk Solu dergisinin Twitter hesabından yapılan açıklamada da Küçükkaya'ya teşekkür edilerek, "Gazeteci İsmail Küçükkaya, Halk TV'de bu sabah yayımlanan İsmail Küçükkaya İle Yeni Bir Sabah programında başyazarımız Gökçe Fırat'ın kitabını tanıttı" denildi.

Ergenekon-Balyoz kumpas davalarına delil olarak kullanılan ve Cumhuriyet mitinglerinde açılan "Ordu Göreve" pankartını açan grubun başında olan Fırat, FETÖ'nün medya yapılanmasına yönelik soruşturmalar kapsamında tutuklanmıştı. Zaman gazetesine destek için Çağlayan Adliyesi önündeki eyleme katılan Fırat, Bank Asya için de Twitter'dan destek mesajları yayınlamıştı.

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber