Halit Oflaz öldü mü?

Halit Oflaz öldü mü? AK Partili Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, yakalandığı koronavirüs rahatsızlığından kurtulamayarak hayatını kaybetti. İşte detaylar…

Konya’da koronavirüs tedavisi gören Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz yaşamını kaybetti. Alınan son bilgiler ışığında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Kovid-19 tedavisi göre ve bir süredir uyutulan 46 yaşındaki Oflaz doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

HALİT OFLAZ KİMDİR?

Halit Oflaz, 1974 Çumra doğumludur. Konya Karatay Lisesi’nden sonra Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü’nde ön lisansını ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı.

2000 yılında Çumra Yenisu Belde Belediyesi’nde Yazı İşleri Müdürlüğü olarak görevine başladı. 2004 yılında Çumra Belediyesi İşletme Müdürlüğü, 2010-2018 yılları arasında ise Selçuklu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Gelirden Sorumlu Emlak Şefliği görevlerinde bulundu.

Evli ve 4 çocuk babası Oflaz, 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Çumra ilçesinde AK Parti'den belediye başkanı seçilmişti.

Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024! Mumlarınızı hazırlayın: İstanbul'da o bölgelerde elektrik olmayacak! Cannes'a giden oyuncuları eleştiren Esra Dermancıoğlu'nu ayıpladı!
Sonraki Haber