Hakmar'lara uygun fiyatlı airfryer'lar geliyor! İşte, 15 Şubat 2024 Hakmar aktüel ürünler kataloğu...

Hakmar, müşterilerine kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyor. 15 Şubat 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni aktüel kataloğu sizlerle buluşturdu. Bu kataloğda birbirinden cazip fırsatlar ve indirimler sizleri bekliyor. İşte, Hakmar aktüel ürünler kataloğu....

Hakmar, Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden biridir ve geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine kaliteli alışveriş deneyimleri sunmaktadır. Hakmar, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri ile bilinir. Hakmar Market, geniş ürün yelpazesi ve günlük ihtiyaçları karşılayan zengin seçenekleriyle dikkat çekerken, Hakmar Aktüel kampanyaları ile her hafta müşterilerine cazip fırsatlar sunmaktadır. Peki, bu hafta Hakmar Express'te neler var? İşte detaylar...

Hakmar, 15 Şubat 2024 tarihinden itibaren tüm şubelerinde geçerli olacak bir kampanya ile Papilla Airfryer'ı 2399 TL'ye satışa sunuyor.

8 litre kapasiteli, 6 programı ve 1800 watt gücüyle öne çıkan Papilla Airfryer, yağsız ve sağlıklı pişirme imkanı sunuyor.

"İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri Reisi'nin ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı!