Hakim neden final yapıyor? Hakim dizisi bitiyor mu?

Limon Yapım etiketi adı altında yapımcılığını da Hayri Aslan’ın gerçekleştirdiği ATV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden olan Hakim, 10. bölümü ile final yapıyor. 13 Haziran akşamında ekranlara veda edecek olan Hakim’in final bölümünde neler olacağı şimdiden merak ediliyor. Peki, Hakim dizisi bitiyor mu?

Hakim Neden Final Yapıyor?
Hakim Bitiyor Mu?
Hakim Final Bölümünde Neler Olacak?

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel ve Yurdaer Okur’un yer aldığı Hakim dizisi 10. bölümü ile ATV ekranlarına veda ederek final yapıyor. ABD’nin en çok izlenen dizilerinden Your Honor'dan uyarlanan Hakim, final bölümü ile herkesi ekranları başına kitlemeyi hedefliyor.

Hakim Neden Final Yapıyor?

Pazartesi akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Hakim dizisi 10. bölümü ile final yapıyor. Senaryodaki zayıflık ve reytinglerde oldukça geride kalan Hakim dizisinin daha önceden sezon finali yapacağı söylentileri yayılmış ancak sonu getirilememişti.

Hakim Bitiyor Mu?

Hakim dizisi 10. bölümü ile 13 Haziran Pazartesi akşamında final yaparak ATV ekranlarına veda ediyor.

Hakim Final Bölümünde Neler Olacak?

Hakim Ömer Arif'in sakladığı gerçek sonunda ortaya çıkar. Azem, oğlunu öldüren kişinin aslında Ozan olduğunu öğrenmiştir. Fakat bunu hakimin yüzüne vurmak için o büyük anı beklemektedir... Ve Azem oyunu başlatır.

Demirkıran Ailesi'nden tamamen kurtulmak için gün sayan Ozan, Deniz'in yanında zoraki bir şekilde durmaya devam eder. Aklı ve kalbi hala Cerendedir fakat eski kız arkadaşının gönlünü nasıl kazanacaktır?

Gülbahar Azem'le bir olup Kadir'e cephe almıştır fakat mahalleyi geri almak düşündükleri kadar kolay olmaz... Kadir'in aklındaki planla yer yerinden oynar...

Yaseminle evlilik yolunda adım atan Ömer Arif, sevdiği kadını kaybetmenin eşiğine gelir.

Savcı Özlem'in eline geçen güçlü bir delille bütün oklar hakimi gösterir... Peki ya Ömer Arif yakalanacak mıdır?

Galatasaray'da başkan adayı Süheyl Batum'un listesi belli oldu Murant adam Jayden Oosterwolde! Sezonu kapattı derken, geri döndü! İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80’e ulaştı
Sonraki Haber