Hakem yorumcuları noktayı koydu: "Fenerbahçe'nin penaltıda kırmızı kart görmesi gerekiyordu! Attıkları üçüncü gol öncesi de rakibe faul yapıyorlar"

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 3-2 yendiği maç sonrası hakem kararları büyük tartışma yarattı. Yayıncı kuruluşun hakem yorumcuları, Fenerbahçe'de Djiku'ya kırmızı kart verilmesi gerektiğini ve atılan üçüncü gol öncesinde Trabzonsporlu oyuncuya faul yapıldığını söylediler.

"FENERBAHÇE'YE KIRMIZI KART VERİLMELİYDİ"

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederken mücadelede çıkan olaylar maçın önüne geçti. Karşılaşmanın tartışmalı pozisyonlarını beIN Sports'ta yayınlanan Trio programında hakem yorumcuları değerlendirdi.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!