Hafta içi kafe ve restoranlar kapalı mı? Kafeler saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor?

Hafta içi yasak var mı? Ülkemizde artan koronavirüs vakaları sonrasında alınan yeni tedbirler kapsamında hafta sonunda yasak kararı gelmişti. Bu bağlamda bazı mekanlar geçici süre ile kapatıldı. Peki, hafta içi kafeler ve restoranlar kapalı mı? Kafeler saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor? İşte detaylar…

Hafta içi kafeler ve restoranlar kapalı mı? Kafeler saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor? sorusu gündemde. 20 Kasım tarihinde gelen yasaklar sonrasında bazı mekanlar geçici süreyle koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatıldı. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge doğrultusunda sadece hafta sonları değil hafta içleri için de yasak kararları alındı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!