Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler fena patladı! Evinin görüntülenmesine isyan etti

Hadise, evlenme teklifi aldığı ve nikah masasına oturmaya hazırlandığı Mehmet Dinçerler ile birlikte sevgilisinin Arnavutköy’de bulunan evine girerken görüntülendi. Önceki gece yaşanan bu olayın 'Evin anahtarı Hadise'de başlığıyla basına yansımasının ardından iş insanı Mehmet Dinçerler isyan etti. Muhabirlerin evinin kapısına kadar gelip görüntü almasına sinirlenen Dinçerler öfke patlaması yaşadı. Dinçerler tepkisini 'Bu haneye tecavüzdür!' sözleriyle dile getirdi.

Hadise ile Mehmet Dinçerler çifti magazin gündeminden düşmüyor. Mehmet Dinçerler, önce sevgilisi Hadise'ye evlenme teklifi etmesi sonrasında da düğün için acele edip nikah tarihi almasıyla gündem olmuştu. Genç iş insanı şimdi de sosyal medyada yaptığı paylaşımı gündem oldu. Mehmet Dinçerler evinin görüntülenmesine isyan etti.

İBB'nin kararına Adalar halkından tepki! Şans Topu sonuçları 16 Haziran 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları! Ünlü yönetmen Ezel Akay’dan “Adalar’a sahip çıkın!” çağrısı! 15 yaşındaki eski kız arkadaşını 30 yerinden bıçakladı! Hava sıcaklığı 6 derece birden yükseliyor Meteoroloji açıkladı: Yurt genelinde hava nasıl olacak?