Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler fena patladı! Evinin görüntülenmesine isyan etti

Hadise, evlenme teklifi aldığı ve nikah masasına oturmaya hazırlandığı Mehmet Dinçerler ile birlikte sevgilisinin Arnavutköy’de bulunan evine girerken görüntülendi. Önceki gece yaşanan bu olayın 'Evin anahtarı Hadise'de başlığıyla basına yansımasının ardından iş insanı Mehmet Dinçerler isyan etti. Muhabirlerin evinin kapısına kadar gelip görüntü almasına sinirlenen Dinçerler öfke patlaması yaşadı. Dinçerler tepkisini 'Bu haneye tecavüzdür!' sözleriyle dile getirdi.

Hadise ile Mehmet Dinçerler çifti magazin gündeminden düşmüyor. Mehmet Dinçerler, önce sevgilisi Hadise'ye evlenme teklifi etmesi sonrasında da düğün için acele edip nikah tarihi almasıyla gündem olmuştu. Genç iş insanı şimdi de sosyal medyada yaptığı paylaşımı gündem oldu. Mehmet Dinçerler evinin görüntülenmesine isyan etti.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı!