Hadise'den trafik kazası sonrası açıklama! Sevgilisi Mehmet Dinçerler ile ölümden dönmüştü

Hafta sonunu Çeşme Alaçatı'da geçiren çiçeği burnunda aşıklar Hadise ile Mehmet Dinçerler, İstanbul dönüşünde trafik kazası geçirmişti. Sağlık durumları merak konusu olan ikiliden açıklama geldi. Hadise, sosyal medya hesabından kaza sonrası bir açıklama yayınladı.

İki günlük tatil kaçamağı için Alaçatı'ya giden ünlü popçu Hadise (36) ile iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler (33) dönüş yolunda trafik kazası geçirdi. Dinçerler kullandığı aracın lastiği patlayınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Ünlü şarkıcısı ise olayın şokuyla baygınlık geçirdi. Ölümden dönen ve başka bir araçla İstanbul'a gelen ikilinin sağlık durumu merak konusu olmuştu. Hadise cephesinden kaza ile ilgili ilk açıklama geldi.


'ÇOK İYİYİZ'

Twitter hesabından bir açıklama yayınlayan Hadise şu ifadeleri kullandı: ''Kimseyi merak ve kaygı içinde bırakmak istemem. Ufak bir kaza atlattık ama çok iyiyiz. Herhangi bir sağlık sorunu yaşamadım. Merak eden, iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim.''



 

Eurovision'a Filistin bayrağı ile girmek yasaklandı! Avusturya tatiline çıkan Mine Tugay - 15 derecede göle girip yüzdü... Ruang Yanardağı hangi ülkede? Ruang Yanardağı nerede?
Sonraki Haber