Hadise ve Mehmet Dinçerler'in nikah detayları belli oldu!

30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçeler'in nikahına dair detaylar belli oldu. Şişli Belediye Başkanı Muharrem Keskin'in kıydığı nikahta çift, davet ettikleri 20 kişiyle birlikte iftar yemeği yedi.

Bir süredir birlikte olan ve yaz aylarında düğün yapacakları konuşulan Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti 30 Nisan Cumartesi akşamı Çırağan Sarayı'nda nikah masasına oturdu. Basına kapalı yapılan nikah töreninde davetlilerin de görüntü alması yasaklandı.

SADECE 20 KİŞİ DAVET EDİLDİ

Gözlerden uzak bir şekilde evlenen çiftin nikah törenlerine ait detaylar ortaya çıktı. 2. Sayfa programının haberine göre, çiftin nikah törenleri 20 kişilik basına kapalı olarak yapıldı. Şişli Belediye Başkanı Muharrem Keskin'in kıydığı nikahta konuklardan fotoğraf ve video çekmemesi istendi. Ramazan'ın son günlerinde yapılan törende ikili, nikahtan sonra 20 davetli ile birlikte iftar yemeği yedi.

İstanbul elektrik kesintisi listesi: 6 Mayıs Pazar! Okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Rekor ceza! Fahiş fiyat ve stokçuluk yapanlara ceza yağdı
Sonraki Haber