Hadise mini elbise ve iddialı mayolarına veda etti! Son konserindeki tarzı dikkat çekti

İş insanı Mehmet Dinçerler (33) ile evlendikten sonra kıyafet tarzını değiştiren ünlü popçu Hadise’nin (36) Bursa’daki konserindeki sahne performansı ve kırmızı kostümü hayranları tarafından çok beğenildi. 30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda sessiz sedasız nikah masasına oturduğu Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başladıktan sonra büyük bir değişime giden ve kapalı kıyafetler tercih eden Hadise son konserindeki tarzıyla gündem oldu. İşte Hadise'nin Bursa konserindeki kırmızı tarzı...

Konserlerinde tercih ettiği iddialı, cesur ve mayo tarzındaki kostümlerini Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başladıktan sonra değiştiren Hadise son konserinde giydikleriyle gündem oldu. Evlendikten sonra sahne kostümlerinde değişikliğe giden ve kapalı kostümler tercih eden Hadise, Bursa konserinde sahneye kırmızılar içinde çıktı. Kırmızı bir takım giyen Hadise sahne performansıyla da hayranlarından tam not aldı.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat! Altın haftanın son işlem gününe nasıl başladı?