Hadi Özışık "Beni hain ilan ettiniz" diyerek isyan etti: Kardeşim aç susuz, kirasını ödeyemiyor!

İnternet sitesine reklam ambargosu uygulandığını söyleyen Hadi Özışık, İnternethaber'i kapatabileceklerini söyledi. Yayınladığı videoda bağırarak konuşan Özışık, "Ne yaptım size? Sedat Peker ile konuştum diye hain ilan ettiniz, itin kopuğun önüne atıyorsunuz. Kardeşim Süleyman Özışık ne yaptı da aç susuz 19 aydır kirasını ödeyemiyor?" dedi.

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker ile yaptığı görüşmeyle gündeme gelen Hadi Özışık, YouTube kanalına "Hadi Özışık'ı İndirin!’ Haber Geldi 3 Milyon TL Karşılığında Benim De Kalemimi Kırmışlar!” başlıklı dikkat çeken bir video yayınladı.

"REKLAM AMBARGOSU KOYUYORSUNUZ BEN NE YAPTIM YA”

Sedat Peker ile görüştüğü için hain ilan edildiğini söyleyen Özışık, sahibi olduğu internet haber sitesine reklam ambargosu uygulandığını öne sürdü.

Özışık ayrıca, kardeşi Süleyman Özışık'ın yaşananlardan dolayı maddi olarak zor durumda olduğunu ve kirasını ödeyemediğini söyledi.

Hadi Özışık, videoda şunları söyledi:

Sedat Peker'le konuştum diye beni hain ilan ettiniz. Şimdi de itin kopun kucağına atıyorsunuz. Al, başıma ne gelse önemli değil. Öldükten sonra bir şeyler söyleriz... Ben ne yaptım size kardeşim? 60 kişinin çalıştığı İnternet Haber grubuna siz reklam ambargosu koyuyorsunuz. Ben ne yaptım ya? Kardeşim Süleyman Özışık ne yaptı? Aç, susuz 19 aydır kirada yaşıyor, kirasını ödeyemiyor. İşsiz kalmış… Ne yaptık biz, ne yaptık? İnternet Haber’e reklam gittiği zaman, ‘kesin orayı, vermeyin’ demenin sebebi ne? Niye bize engel oluyorsunuz. Biz ne ihanet içerisinde olduk?

"KAPATMAK YERİNE SATIŞ DÜŞÜNCEMİZ DE VAR"

Hadi Özışık, İnternethaber'i satmayı düşündüklerini de ifade etti. Özışık, "Kapatmak yerine satış düşüncemiz de var. Birkaç kişiyle görüştük ama henüz sonuç alabilmiş değiliz. Müteşebbislerle birtakım görüşmeler yaptık ama henüz sonuç almadık." dedi. Gelirlerinin giderlerini karşılamadığını söyleyen Özışık, "Böyle olunca ayakta kalma ihtimalimiz sıfıra iniyor. Benim taşıma gibi bir gücüm yok. Bu nedenle satmayı düşünüyoruz." diye konuştu.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan cevabının çarptırılmasına tepki İşgalci İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var! Yargı dizisi yeni bölümde Ilgaz ve Ceylin işbirliği yapıyor!
Sonraki Haber