Hablemitoğlu suikastiyle ilgili şok detaylar ortaya çıktı: Talimat zanlısı baskını duyunca firar etmiş!

Ankara'da 20 yıl önce evinin önünde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Necip Hablemitoğlu suikastiyle ilgili şok detaylar ortaya çıktı. Suikast talimatını verdiği iddia edilen Levent Göktaş'ın o gece kızının evinde kaldığı, kendi evine baskın yapıldığını öğrenmesi üzerine ise firar ettiği öğrenildi. Suikast öncesi kullanılan hurdacı arabasıyla ilgili de ilginç detaylar ortaya çıktı.

Necip Hablemitoğlu suikastinin kilit ismi olarak MİT operasyonuyla Türkiye'ye getirilen Nuri Gökhan Bozkır'ın ifadeleri doğrultusunda suikastı gerçekleştiren Özel Kuvvetler içerisinde yuvalanmış FETÖ terör örgütünün tepe yönetimiyle bağlantılı ve iltisaklı eski askerlere yönelik Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından operasyon başlatılmıştı.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!