Hablemitoğlu cinayetinde 'Dost Tarikatı' detayı! Tarikat liderini de aynı tetikçi öldürmüş!

Özel Kuvvetler mensubu Ahmet Tarkan Mumcuoğlu'nun, 2002'de öldürülen araştırmacı-yazar Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'ndan iki yıl sonra öldürülen Dost Tarikatı'nın kurucusu ve lideri İhsan Güven cinayetinde de tetiği çeken kişi olduğu ortaya çıktı.

2002'de öldürülen araştırmacı-yazar Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun suikastının şifreleri Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada çözülürken İhsan Güven cinayetinin bilinmeyenlerine dair de önemli ipuçları ortaya çıktı.

Bu ipucu doğrultusunda Necip Hablemitoğlu suikastına karışan bütün şüphelilerin HTS kayıtları incelendi ve o dönemde Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görev yapan Ahmet Tarkan Mumcuoğlu'nun 1 Mayıs 2004 tarihinde İstanbul Tuzla'da öldürülen Dost Tarikatı'nın kurucusu ve lideri İhsan Güven ile eşi Sibel Güven'in evine gittiğini tespit etti. Bunun üzerine Ankara Cumhuriyet Savcısı Zafer Ergün, şüpheli Mumcuoğlu'nu MAK Alay Komutanlığı'nda görevli iken Tuzla'ya gittiniz mi sorusunu yöneltti. 

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek