Hababam Sınıfı filminin konusu nedir? Hababam Sınıfı oyuncuları kimlerdir?

17 Şubat Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Hababam Sınıfı filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Hababam Sınıfı hangi kanalda, Hababam Sınıfı oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

17 Şubat Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Hababam Sınıfı adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Hababam Sınıfı 1975 yılında vizyona girerek gişede başarı elde etmiştir. Hababam Sınıfı adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Hababam Sınıfı filminin konusu nedir, Hababam Sınıfı oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Hababam Sınıfı filminin konusu ne?

Öğrencilik hayatları haylazlık ve tembellik üzerine kurulu olan bir sınıf dolusu matrak öğrencinin, Özel Çamlıca Lisesi’nde yaşadığı yer yer eğlenceli, yer yer de dokunaklı öyküleri anlatan film, Hababam Sınıfı serisinin ilk filmidir. Keskin zekaları sayesinde tüm öğretmenlerini avuçlarında oynatıp okul düzeni ve eğitim sistemini alaşağı eden bu birbirinden renkli karakterdeki öğrenciler hem okulun hem de sinemamızın en yaramaz sınıfı olma özelliğinde.

Ancak bu hükümdarlık okula atanan yeni müdür muavinin gelişiyle sarsıldığında, Hababam Sınıfı daha önce hiç karşılaşmadığı türden bir disiplin anlayışına ve zekaya sahip olan Mahmut Hoca tarafından unutulmaz derslere tabi tutulur.

Hababam Sınıfı serisinin ilk filmi olan bu yapıt Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı romanından uyarlanmıştır

Hababam Sınıfı filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Ertem Eğilmez

Oyuncular: Münir Özkul, Tarık Akan, Adile Naşit

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 1975 1s 30 dk  

Beşiktaş gelecek sezon Avrupa'nın dışında kalabilir! Kayınvalideye yapılan bu davranış affedilmedi Konya'da korkutan bir deprem meydana geldi
Sonraki Haber