Güzel oyuncu sosyal medya hesabından açıkladı! Hafsanur Sancaktutan'ın sağlık durumu nasıl?

'Ya Çok Seversen' dizisinin başrol oyuncusu olan Hafsanur Sancaktutan 'Leyla' karakteriyle adından söz ettirdi. Hafsanur Sancaktutan sosyal medya hesabından kötü haberi verdi. Güzel oyuncunun sağlık durumu nasıl?

Hafsanur Sancaktutan'dan kötü haber geldi. Son olarak 'Ya Çok Seversen', 'Son Yaz', 'Aşk Ağlatır' ve 'Gülperi' gibi dizilerde rol alan güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan, koronavirüse yakalandı.

KORONAVİRÜSE YAKALANDI

'Ya Çok Seversen" dizisinde 'Leyla'yı zanlandıran Hafsanur Sancaktutan, sosyal medya hesabı üzerinden koronavirüse yakalandığını açıkladı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Başarılı oyuncu, sosyal medya hesabından kedisiyle olan karesini paylaştı. Sancaktutan, paylaşıma ise "Dördüncü covid oluşumuzu andık" notunu düştü.

HAFSANUR SANCAKTUTAN KİMDİR?

Hafsanur Sancaktutan, 20 Mart 2000'de İstanbul'da doğdu. Baba tarafından aslen Rizelidir. Küçük yaşta oyunculuk ve tiyatro ile ilgilenmeye başladı. Yer aldığı tiyatro oyunlarında çeşitli kategorilerde ödül aldı. 2018-2019 yılları arasında Gülperi adlı dizide "Fidan" karakterini canlandırdı. 

2019 yılında Aşk Ağlatır adlı dizide "Ada Meryem Varlı" karakterini canlandırdı. 2021 yılında ise Son Yaz adlı dizide "Yağmur Kara" karakterini canlandırdı. Dizi bittikten sonra birçok reklam filminde rol aldı, gençlik uygulaması Bana Bak'ın reklam yüzü oldu. 2022 yılında Dünyayla Benim Aramda adlı dizide "Sinem" karakterini canlandırdı.

HAFSANUR SANCAKTUTAN ROL ALDIĞI DİZİLER?

2018-2019 Gülperi - Fidan Taşkan

2019 Aşk Ağlatır - Ada Meryem Varlı

2021 Son Yaz - Yağmur Kara

2022 Darmaduman - Derin

2023- Ya Çok Seversen - Leyla Köksal

HAFSANUR SANCAKTUTAN ÖDÜLLERİ

2015 Rotary Kulübü Ödülleri - En İyi Kadın Oyuncu

2015 14. PAM Ödülleri - Övgüye Değer Oyuncu

2015 İstek Okulları - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu

2016 Terakki Vakfı Okulları - Övgüye Değer Oyuncu

2021 9. TV Yıldızları Ayaklı Gazete Ödülleri - Yılın Yükselen Yıldızı

2021 İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü - Yılın Çıkış Yapan Yeteneği

2023 9. Elle Stil Ödülleri - Yılın Stil Keşfi

Adana Demir tek attı, İstanbul'da 3 puanı aldı! Okan Buruk Tete için raporunu verdi! Sene sonu ayrılık... Egzama nasıl geçer? Egzamaya ne iyi gelir? Egzama nasıl tedavi edilir?
Sonraki Haber