Güzel oyuncu Özge Özacar'a Kızılcık Şerbeti izleyicisi verdi veriştirdi! "Rahatsızlık veriyorsun"

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'a sert yorum! Kızılcık Şerbeti dizisinin Görkem karakteri olarak tanınan Özge Özcar, Berlin'de çekindiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Bu paylaşım, takipçilerinden biri tarafından sert bir yorumla karşılandı.

Fotoğrafta Özacar, Berlin'in ikonik Brandenburg Kapısı önünde poz veriyor. Yorum yapan takipçisi ise Acar'ın bu pozu "klişe" ve "sıradan" bulduğunu belirterek eleştiri yağdırdı.

İŞTE O YORUM... 

"Berlin'e giden herkesin yaptığı klişe pozlardan biri daha. Biraz daha orijinal olabilirsin."
Özge Özacar'ın bu yoruma nasıl tepki verdiği ise bilinmiyor.

Sosyal medyada ünlülere gelen bu tür eleştiriler oldukça yaygın. Bazı takipçiler, beğenmedikleri paylaşımlara yorum yaparak ünlüleri eleştirmeyi tercih ediyor.

Öte yandan, Özge Özacar'ın fotoğrafını beğenen ve güzel yorumlar yapan takipçileri de oldu.

Sonuç olarak, Özge Özacar'ın Berlin paylaşımı sosyal medyada farklı yorumlara yol açtı. Bazı takipçileri bu pozu klişe bulurken, bazı takipçileri ise beğendi.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Özge Özacar'ın paylaşımı hakkındaki yorumunuzu bizimle paylaşabilirsiniz.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi