Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade kombini ile hayran bıraktı! Takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı...

Oyunculuğu ile hayran bırakan Nesrin Cavadzade güzelliği ve kırmızı halı kombini ile de olay oldu. Sosyal medyayı sallayan kombin tercihi ile oyuncuya bakanlar bir daha baktı. Nesrin Cavadzade bir kanal için düzenlenen etkinliğe katıldı ve kırmızı halı kombinine beğeni ve yorum yağdı.

Güzel fiziği ve yer aldığı projeleri ile adından söz ettiren Nesrin Cavadzade kırmızı halı kombini ile beğeni topladı. Sevilen oyuncunun tarzı dikkat çekerken paylaşımına sosyal medyadan beğeni ve yorum yağdı.

41 yaşındaki güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, hem kariyer hayatı hem de özel hayatıyla gündeme gelen oyuncular arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu, bir kanal için düzenlenen etkinliğe giderken seçtiği kombiniyle sosyal medyayı salladı.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri