Güvenlik Sertifikası Sorunu Nasıl Giderilir?

Bazı nedenlerden dolayı güvenlik sertifikası sorunu meydana gelebilmektedir. Güvenlik sertifikası sorunu nasıl giderilir, yapılması gerekenler nelerdir? Konu hakkında ayrıntılara buradan bakabilirsiniz.

Secure Sockets Layer ya da kısaca SSL, güvenli giriş katmanı olarak tanımlanabilir. SSL, Google için kullanılan bir güvenlik sertifikasıdır. Web sunucusu ile web web tarayıcısı arasında bağlantı kurmayı sağlayan SSL, web sunucusu ile web tarayıcısı arasındaki verilerin tamamını koruma altına almayı amaçlar. Güvenlik sertifikası sorunu, birçok kullanıcının karşılaştığı ve sık görülen sorunların başında gelir. Bu sorunun kalıcı ve geçici çözümleri vardır.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!