Günlük burç yorumları 29 Ekim 2022! 4 burcun aşk hayatında her şey yolunda

KOÇ BURCU

Çoğu zaman hayatımızdan memnun değiliz. Günlük astrolojik tahmin der ki, bugüne hiç dikkat etmeden geleceği hayal ederiz. Ya çoktan geçmiş geçmişe ya da henüz gelmemiş geleceğe oturuyoruz. Bu gerçek bir bilmeceye neden olur. Hayatımızın tefekkür gerektirmeyen evrelerini tefekkür ederken hayatımız sona erer. Her şeyin uçup gittiğini çok az biliyoruz. Dokunduğumuz şeylerin bu dünyada kalıcı olma özelliği yoktur. Zaten geçmiş anıları hatırlamaya başlamadan önce, neden bugünü tam olarak yaşamayalım? Günü sahip olduğunuz hayatı içinize çekerek geçirin. Almış olduğunuz şeylere şükredin, değer verdiğiniz insanlara onlar yok olmadan önce sevginizi gösterin.

 Koç Sağlığı

Farkındalık bir saate duyulan ihtiyaçtır. Hayatınızdaki tüm iyiliği içinize çekin ve görünürdeki her olumsuzluğu soluyun. Vücudunuza özenle davranın. Senin için bir şeyler yapmanın zamanı geldi. Gelecek, durumu geçmişten geri döndürmek için hiçbir formüle sahip değildir.

Koç Finans

Harcanan para için endişelenmek yerine, sırada ne olduğuna odaklanın. Üzerine oturmak yerine mali durumunuzu iyileştirmenin yollarını arayın. Varsın olsun!

Koç Kariyeri

Bugün kariyerinizden emin değilsiniz. Kendi döngünde büyülenmiş hissediyorsun. Canını sıkan işin mi yoksa uğraştığın insanlar mı? Bu konuda bir şeyler yap.

Koç Ailesi

İnsanlar sonsuza kadar kalmak için burada değiller ve buna aileniz de dahil. Şansın varken yanlarında ol. Hafızanıza yerleşmeden önce, yanlarında gerçek bir hayat geçirin.

Koç Aşk Hayatı

Eşinizle daha iyi günleriniz olacak. Şu anda durgun görünebilir, ancak işler değişmek üzere. Aileye üçüncü bir üye katılabilir.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...