Güneş ve sivilce lekelerine doğal çözüm! Bu karışım lekeleri siliyor! Cilt lekelerini silgi gibi silen kür nasıl yapılır?

Sivilce lekeleri

Temizlik

Yüzünüzü düzenli olarak temizleyin, ancak agresif temizlik ürünlerinden kaçının. Hafif temizleyiciler ve cilt tipinize uygun temizleme ürünleri kullanın.

Nemlendirme

Hafif ve su bazlı nemlendiriciler kullanın. Cildinizin nemli kalmasını, iyileşmeye yardımcı olabilir.

Güneş koruması

Güneş lekelerini önlemek için güneş koruyucu kullanın. Yüksek SPF içeren güneş kremini tercih edin.

Kimyasal peeling

Cildin üst katmanlarını soyarak lekelerin görünümü kaybolur. Lekeleri yardımcı olabilir AHA veya BHA içeren ürünleri düşünün.

Güneş lekeleri

Güneş koruması

Güneş lekelerini önlemek ve mevcut lekeleri korumak için günlük olarak güneş kremi kullanın.

A vitamini ürünleri

Retinoid içeren ürünler güneş lekelerine yardımcı olabilir. Ancak bu tür ürünleri kullanmadan önce bir uzmana sahip olmak önemlidir.

C Vitamini

C vitamini içeren serumlar cilt aydınlatmasına ve lekelere yardımcı olabilir.

Lazer tedavileri veya kimyasal peeling

Derma roller, lazer tedavileri veya kimyasal peeling gibi profesyonel müdahaleleri yaşanabilir.

Düzenli cilt bakımı

Düzenli cilt bakım rutini, lekelerin iyileşmesine yardımcı olabilir. Herhangi bir cilt probleminde uzmana sahip olmak önemlidir. Cilt tipiniz, hassasiyetiniz ve mevcut cildin göz önünde bulundurulması size en uygun olanı belirlemek için bir dermatolojiyle seçilmiş faydalı olacaktır.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi