Günden güne eriyen Seren Serengil'in şok görüntüsü! Kemikleri sayılıyor

Zor bir dönemden geçen,'dumping sendromu' ile mücadele eden ve 45 kiloya kadar düşen 50 yaşındaki ünlü sunucu ve şarkıcı Seren Serengil'in son hali şoke etti. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Serengil'in paylaştığı son fotoğrafta zayıflıktan kemiklerinin iyice belirginlemiş olması sevenlerini korkuttu.

Fazla kilolu olmamasına rağmen 2016 yılında tüp mide ameliyatı geçiren ve aynı zamanda bağırsaklarını da bağlatan Seren Serengil, son dönemde 70 kilodan 45 kiloya kadar düştü. Dumping sendromu ile mücadele eden ve eski sağlığına kavuşmak için çabalayan Serengil'in son hali şaşkına çevirdi. Serengil'in kilolarıyla birlikte sağlığı da erimeye başladı.

Instagram'dan köpeğiyle birlikte bir paylaşım yapan Seren Serengil'in aşırı kilo vermesi sonucu resmen kemiklerinin sayıldığı görüldü. Takipçileri Serengil'e "Çok zayıfsın biraz kilo al" diyerek tepki gösterdi.

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, uzun bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor.

Dumping sendromu ile savaşan ve 2016'da geçirdiği mide operasyonunun ardından hızla kilo vermeye başlayan Seren Serengil, hastaneye kaldırılmıştı.

Serengil'in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda ne kadar zayıfladığı gözler önüne serildi. Köpeğiyle birlikte havuz başında oturan Serengil'in resmen kemikleri sayıldı.


ANNESİ KIZININ SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

Nevin Teoman, mide küçültme ameliyatı sonrası ikinci kez gastrik bypass ameliyatı olan ve 45 kiloya düşen, bu yüzden şimdilerde 'dumping sendromu' ile mücadele eden Seren Serengil'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Kızının zor günler geçirdiğini açıklayan Nevin Teoman, "Seren'in bu durumu beni çok üzüyor maalesef. Beni dinlemeyerek ikinci ameliyatı oldu. Şu anda iyi. Bu ameliyatları bana sormadan yapması beni üzdü ama doktorumuz çok şükür iyiye gidiyor dedi. Yeni bir tedavi süreci bu. Yeni bir rejime başladı. Belki yeniden ameliyat olabilir" açıklamasını yaptı.

''EN GÜZEL HİSSETTİĞİM DÖNEMİMDEYİM''


Kendisine gelen eleştirilerin ardından konuyla ilgili açıklama yapan 50 yaşındaki Serengil, "Halatlar bacaklarımı kesse de koleksiyonumun aşkına 38 derecede çekimlerimi tamamlayabildim. Bazıları da 'Photoshop' demişler, kapak mahiyetinde bunu paylaşıyorum... Hayatımın en güzel hissettiğim dönemindeyim. İnanmayanlara teşekkür ediyorum. Onlar inanmadıkça, ben mutlu oluyorum. Demek ki inanılamayacak kadar güzelim..." ifadelerini kullandı.

 2016'da geçirdiği mide operasyonunun ardından hızla kilo vermeye başlayan ve zor günler geçiren Serengil, paylaştığı fotoğraflarla son halini gözler önüne sermişti.

Beş yıl önce mide küçültme ameliyatı olan Serengil, o dönem hızla kilo vermeye başlamış hatta 3,5 ay gibi kısa bir sürede 25 kilo vermişti. Seren Serengil’e doktorları ‘geri dönüşüm ameliyatı’ olması gerektiğini söylemişti. Serengil, doktorlarının önerisiyle tekrardan ameliyat masasına yatmıştı.

Bu operasyonda Serengil'in bağırsağın ‘gastrik bypass ameliyatı’ ile devre dışı bırakılan bölümü yeniden aktif hale getirilmişti.

AMELİYAT ŞART

50 yaşındaki ünlü sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, geçirdiği mide ameliyatı yüzünden ölümle burun buruna kaldı. Serengil'i doktorları 'geri dönüşüm ameliyatı şart' diye uyardı.

70 kilodan 45 kiloya kadar düşen ve yeniden sağlığına kavuşmak için çabalayan Serengil, kendisine geri dönüşüm ameliyatı yapılacağını açıkladı. 50 yaşındaki şarkıcı, yaşadığı 'dumping sendromu' süreciyle ilgili son durumu da şöyle paylaştı:

''MASADA KALABİLİRMİŞİM...''

"Zor bir dönem geçiriyorum. 45 kiloyum. Safra kesesi ameliyatı için tek başına narkoz alınmasını istemediler. Geri dönüşüm ve safra kesesi ameliyatını beraber yapacaklar. Ameliyatın zor olduğu ve ameliyat masasında kalabileceğim söylendi ama bu şekilde de 1.5 yıl yaşamazmışım."




Geçtiğimiz günlerde apar topar hastaneye kaldırılan ve böbrek taşı düşürdüğü, safra kesesi ameliyatı da olması gerektiği öğrenilen Serengil, vasiyetini hazırladığını açılayarak hayranlarını endişelendiren bir paylaşımda bulunmuştu. Serengil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaleme almıştı;

''VASİYET VİDEOSU ÇEKTİM''


''Noynoy ve Tokyo bensiz nasıl yaşar? Onlara kim bakar? Benim gibi gözünden kim sakınır? Kim kendinden önce onları düşünür? Olamayacağını biliyorum ya, ondan korkuyorum bana bir şey olmasından.. Bu sabah; “Su içmeliyim, su içmeliyim, su içmeliyim” telkininde bulundum.. Yine kendim için değil onlardan ayrılmamak için. Dün vasiyet videosu çektim telefonumda. Olur da aniden bir şey olur diye. Hayat bu. Ben başıma geleni kabullenen hastalık oldu diye kendimi yatağa bağlayacak biri değilim savaşçıyım ben. O nedenle bir gün hastanede bir gün karşınızda görüp şaşırtıyorum sizi nasıl olur da bu kadar hastayken ayakta diyorsunuz doktorlarla inatlaşmalarımı yayına gitmem gerekiyor demelerime şahit olsanız o zaman daha iyi anlarsınız bendeki yaşam aşkını ve mesleğimi sevişimi… Ama bir gün gelir savaşamayabilirim de… Yenilebilirim de… Her şey olabilir. Ama ben yine savaşıp kilo alıp iyileşip Allah’ın bana verdiği güzel yaşamımı uzatmaya ve siz sevdiklerimden ailemden köpeklerimden ayrılmamak için elimden geleni yapacağım.”

 

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber