“Ali Koç tarihin en kötü Fenerbahçe başkanı olarak anılmaya aday! Kaçan tüm kupalar hem İsmail Kartal'a hem de yönetime yazar! Ali Başkan arkasına bakmadan bırakıp gitmeli”

Ünlü spor yazarı Ferudun Niğdelioğlu, Fenerbahçe’nin 2 puan bırakarak lider Galatasaray’ın 4 puan gerisine düştüğü Sivasspor deplasmanını değerlendirdi. Başkan Ali Koç ve teknik direktör İsmail Kartal’ın görevlerini bırakması gerektiğini söyleyen Ferudun Niğdelioğlu’nun sözleri gündem oldu.

“ALİ KOÇ EN KÖTÜ BAŞKAN OLMAYA ADAY! BIRAKIP GİT ARTIK”

Süper Lig’in 33. hafta maçında Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında 2-2 berabere kaldı ve lider Galatasaray’ın 4 puan gerisine düştü. Ünlü spor yazarı Ferudun Niğdelioğlu, maç sonrası Başkan Ali Koç ve teknik direktör İsmail Kartal’a ateş püskürdü.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den